Atenuare riduri și mărire buze cu acid hialuronic

marire buze cu acid hialuronic

Cum puteți scăpa de riduri? Cum puteți rămâne veșnic tânără, să aveți pielea cea mai catifelată, buzele cele mai senzuale? Întrebări la care puteți primi răspunsuri dintre cele mai variate, dintre cele mai interesate sau chiar răutăcioase. Ceea ce vă putem spune noi este că tinerețe fără bătrânețe nu există, dar ați putea aranja să fie cu cât mai puține riduri, cu cât mai puține cearcăne. Și să aveți buzele mereu ferme și bine conturate…

Încă de la început ar trebui să fiți conștiente că vârsta nu o veți da înapoi niciodată, atâta doar că dacă veți apela la serviciile cabinetului de dermatologie Dermestetics din Timișoara veți putea să arătați oricând în medie cu 10 ani mai tânără. Este important acest aspect, să arătați bine mereu, să vă simțiți tânără și atrăgătoare căci la un moment dat trebuie făcută corelația între spiritul dvs. și aspectul exterior.

Substanțele folosite și cât durează efectul acestora

eliminare riduri acid hialuronicCabinetul nostru de dermatologie folosește acid hialuronic cunoscut sub numele „Teosyal” și fillerele de umplere de la „Juvederm”. Sunt impotante aceste precizări deoarece prin simpla consultare a documentațiilor acestor produse cosmetice aveți garanția calității.

Poate că rolul esențial în înțelegerea efectelor acidului hialuronic și a fillerelor de umplere este percepția cât mai corectă asupra mecanismului intim de acționare. Căci oricât de multă teorie s-ar face, dacă nu înțelegeți sensul molecular vă va fi mai greu să vă luați măsurile necesare pentru păstrarea unui efect cât mai îndelungat al tratamentului injectabil.

Caracteristici:

  • Efectele în timp al unui tratament cu injecții cu acid hialuronic sunt vizibile undeva între 9 și 12 luni
  • Contraindicații practic nu sunt, aceasta deoarece acidul hialuronic, așa cum se va vedea mai jos, este de fapt un produs al organismului uman.

Pregătirea tratamentului

Vă recomandăm ca înainte cu două săptămâni de injecțiile cu acid hialuronic să puneți capăt oricăror tratamente cu medicamente anti-inflamatorii, anti-coagulante sau homeopate. Apoi, trebuie să știți că nu se va putea face injectarea de acid dacă sunteți suferindă de herpes sau aveți infecții la nivelul buzelor ori în cavitatea bucală.

Procedura de injectare cu acid hialuronic se face prin intermediul unor ace foarte fine și este complet nedureroasă. Totuși, epiderma dvs va fi protejată prin aplicarea unui strat cu cremă analgezică. Veți resimți cel mult o foarte ușoară stare de disconfort.

De la cabinetul de dermatologie estetică Dermestetics din Timișoara veți putea pleca direct la serviciu sau să vă reluați activitatea dvs curentă. Nu aveți nevoie de concediu medical, de scutiri sau motivări la cursuri dacă putem să și glumim puțin.

După injectare se recomandă evitarea băuturilor fierbinți, expunerea la soare sau masajul. În schimb, vă sugerăm să consumați lcihide, apă plată de exemplu, cantități de 2-3 litri pe zi.

Beneficiile injecțiilor cu acid hialuronic

injectii cu acid hialuronicPentru înțelegerea luptei cu ridurile, pentru a avea o idee de ce acidul hialuronic este un excelent aliat împotriva bătrâneții, un element anti-aging așadar, trebuie în primul rând să știți ce este acesta și cum lucrează. Acidul hialuronic este de fapt o proteină care se găsește în mod natural în organismul nostru și care are un rol esențial în hidratarea pielii și menținerea într-o stare cât mai lubrifiată a articulațiilor.

Tocmai faptul că este produs de organism face ca acidul hialuronic să fie extrem de bine primit și asimilat printr-o injectare suplimentară. Problema este reprezentată tocmai de corpul nostru care, odată cu înaintarea în vârstă, nu mai este capabil de a produce acid hialuronic suficient și pe cale de consecință pierde capacitatea de a reține apa, de a conferi aspectului pielii acea catifelare caracteristică vârstelor tinere.

Lipsa acidului hialuronic face și ca articulațiile noastre să se comporte „mizerabil” cu cât suntem mai „înțelepți”. Așadar, enumerarea sumară și esențială a proprietăților acidului hialuronic este suficientă în a reda avantajele injectării cu această proteină. Căci, odată cu inaintarea in vârsta organismul nostru nu mai secretă acid hialuronic astfel încât să ne păstrăm același aspect fizic și estetic.

Diminuarea aspectului senzual al buzelor, din cauza înaintării în vârstă, se compensează prin injectarea de acid hialuronic. Volumul buzelor se reface, iar profilul acestora este sensibil ameliorat, conturul lor devine ferm și energic. La noi, la cabinetul de dermatologie estetică Dermestetics din Timișoara, ați putea opta în legătură cu efectul pe care doriți să-l obineți asupra buzelor după injectarea cu acid hialuronic. Fie să le măriți volumul, fie să le dați un contur mai ferm, să le scoateți în evidență contururile.

Un lucru este clar: folosirea acidului hialuronic prin injectare va avea ca efect obținerea unor buze mai pline, mai ferme, netede și cu aspectul natural. De fapt, este ceea ce dorim fiecare dintre noi!…